Musicalnieuws.nl

Succesvolle verhaal Luna binnenkort te zien in het Hofpleintheater!

ER ZIJN WEER GRATIS PROEFLESSEN VAN JEUGDTHEATER HOFPLEIN IN ROTTERDAM!

Van 4 oktober tot en met 3 november is het succesvolle verhaal Luna, door kinderboekenschrijver Pieter Koolwijk, als familievoorstelling te zien in het Hofpleintheater. De fantastische familievoorstelling neemt je mee in het hoofd van Luna en haar avonturen!

Vanaf 4 oktober kan iedereen vanaf 6 jaar genieten van de fantasievolle familievoorstelling Luna in het Hofpleintheater. De voorstelling Luna is gebaseerd op het boek van schrijver Pieter Koolwijk en het gevolg op Gozert, dat in 2021 is bekroond met de Gouden Griffel en vorig jaar voor het eerst als voorstelling te zien was in het Hofpleintheater. Hoewel Luna het vervolg is van Gozert, kan de familievoorstelling heel goed los gezien worden.

VERHAAL
Luna hoort stemmen die haar lastigvallen. Stemmen die niemand anders kan horen. Daarom zit ze in Huize Hoopvol. Toch is haar leven sinds kort iets beter: ieder weekend mag ze bij Ties logeren. Zijn ouders denken niet dat ze gek is. Bovendien is Gozert daar: de onzichtbare vriend van Ties, die Luna ook kan horen.

Maar er komt een einde aan die fijne periode als Luna’s moeder haar meeneemt naar het verlaten vakantiepark van haar vader. Daar is helemaal niets te beleven. Hoewel… Gozert is meegekomen. En het vakantiepark blijkt toch niet zo verlaten… Reserveer snel een kaartje via www.jeugdtheaterhofplein.nl/agenda/Luna

Producties Musical 2.0 - 2024/2025