Musicalnieuws.nl

De Ballroombeker: Een Swingende Sensatie in Antwerpen!

De makers van “Viva Minerva”, “Café Beveren, “De Sinksenfoor”, "t Strand van Sint-Anneke”, “Oost West, Thuis Best” en “Minerva Veur Altijd” krijgen met De Ballroombeker wederom de gehele zaal aan het lachen.

Van de eerste noot tot de laatste buiging is De Ballroombeker een feestje waar je moeiteloos in meegesleept wordt. Het Fakkeltheater barstte van de energie en het publiek was van begin tot eind in de ban van het verhaal.

Verhaal:
We maken kennis met dansschool ‘Step by Step’ uit Hoboken.
De school is gespecialiseerd in ballroom en wordt uitgebaat door de strenge dansdocente Margot en haar man Ronny die als manusje-van-alles zorgt voor de omkadering. Dankzij hun goudhaantjes Giorgio en Vanessa rijgt ’Step by Step’ al jaren de successen aan elkaar. Heel wat bekers sieren reeds de danszaal, tot grote trots van Margot en Ronny.
Maar ze missen er nog één! Gaan ze deze winnen of moet ‘Step by Step’ de droom van die oh-zo-belangrijke ballroombeker vergeten?

Ann Van den Broeck en Matthew Michel voeren de ingewikkelde choreografieën (door Frank en Laura Zegels, bekend van “James De Musical” en “Dancing With The Stars”) op indrukwekkende wijze uit. De danspassen zijn zo aanstekelijk dat je bijna zelf het podium op wilt springen.

De humor is zo scherp dat je regelmatig in een deuk ligt. De cast is erg sterk, met name Karin Jacobs die schittert in haar rol als de strenge maar zorgzame dansjuf Margot, met naast haar de nuchtere Carry Goossens als haar man Ronny.

Ook Vicky Florus is super grappig als kwebbelende moeder van Jervin Weckx, die ons hart heeft gestolen.
De combinatie van dans, komedie en muziek maakt De Ballroombeker tot een heerlijke ervaring. Of je nu een fan bent van ballroomdansen of gewoon op zoek bent naar een avondje uit met veel plezier, dit is de voorstelling voor jou!

Deze voorstelling is alleen nog aanstaande zondag 18 augustus 2024 om 15:00 te zien! Mis de Ballroombeker niet en ga een middag lachen in het Fakkeltheater in Antwerpen.
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025