Musicalnieuws.nl

De energie spat ervan af in De Grote Slijmmusical

De Grote Slijmmusical is een kleurrijke explosie van plezier die jong en oud betovert. Vanaf de eerste noot tot de laatste slijmveeg weet deze voorstelling te boeien en te vermaken. De bekende personages uit de films komen op een verrassende manier tot leven, samen met een stel nieuwe, aanstekelijke karakters.

Na 4 succesvolle bioscoopfilms komt ‘Slijm’ naar het theater met de familiemusical ‘De Grote Slijmmusical’. Dit is wel een volledig nieuw slijmavontuur: Slijmcreator Indy van Leeuwen (in de films gespeeld door Bibi) kondigt via een videoboodschap aan het stokje door te geven, maar wil ze dat echt wel of heeft speelgoedfabrikant Dominicus Duff (Geza) er iets mee te maken. Na een prijsvraag worden er vijf nieuwe slijmmakers (Anique Dreamon, Djìn Kastje, Sam Weytjens, Max Hameeteman en Judith van der Wijst) uitgenodigd om tegen elkaar te strijden om het ultieme slijm te maken. De wedstrijd (onder leiding van Jill Tjin) loopt wat anders dan gepland, want alleen als ze de handen ineen slaan lukt het de vijf slijmmakers om het avontuur tot een goed einde te brengen.

De muziek is aanstekelijk en blijft lang in het hoofd hangen. De bekende hits uit de films, zoals 'Slijm is Alles' en 'Zwemmen in Slijm', worden afgewisseld met nieuwe, originele nummers. De cast is geweldig en vullen elkaar geweldig aan. De zang is bij iedereen prima in orde en vooral de dans wordt heerlijk energiek en wordt professioneel uitgevoerd. Wat een talenten!

De Grote Slijmmusical is een voorstelling voor het hele gezin. Kinderen zullen genieten van de grappen, de muziek en de vele slijm, terwijl volwassenen zich vermaken aan de slimme humor en de nostalgische verwijzingen naar de films. Het is een voorstelling waarbij je de zaal met een grote glimlach verlaat. Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025