Musicalnieuws.nl

Happily Ever After Productions kondigt met trots de musicals “Blood Brothers” en “A Chorus Line” aan

Happily Ever After Productions kondigt met trots aan dat de veelgeprezen musical “Blood Brothers” van Willy Russel terug keert naar Amsterdam. Van 5 september tot en met 8 september 2024 komt dit ontroerende en krachtige verhaal tot leven op het podium van Het Amsterdamse Theaterhuis.

“Blood Brothers” vertelt het dramatische verhaal van twee tweelingbroers, bij geboorte van elkaar gescheiden, en weer samengebracht door het noodlot waar niet aan te ontkomen valt. Het verhaal speelt zich af in Liverpool en exploreert thema’s als klasse, familie en de impact van nature versus nurture. Met zijn grijpende narratief en prachtige muziek heeft “Blood Brothers” het hart gewonnen van miljoenen mensen wereldwijd.

De productie komt tot leven door een geweldige cast van acteurs waaronder Charlie Bird als Mickey en Elyse O’Shaughnessey als Mrs. Johnstone, die beide verbazen met de diepte en emoties van hun performances. De musical brengt onvergetelijke muzikale hoogtepunten met liederen zoals “Marily Monroe”, “Tell Me It’s Not True,” en “Bright New Day,” gecomponeerd bij Willy Russel. Geregisseerd door Sara Watts, en met de band onder leiding van Lori Evans, beloofd deze productie een lust voor het oog en oor die je diep in het hart zal raken.

Tickets voor “Blood Brothers” zijn nu verkrijgbaar via heaproductions.nl/bloodbrothers.

Happily Ever After Productions gaat deze November een geweldige nieuwe uitdaging aan en brengt de iconische musical “A Chorus Line” naar het Zonnehuis Theater in Amsterdam van 13 november tot en met 17 november 2024. “A Chorus Line” is een waar fenomeen en heeft publiek over de hele wereld mogen verbazen. Deze productie belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol van passie, drama en grote talenten.

“A Chorus Line” is een ode aan de onbezongen helden van de Broadway musical—de ensemble dansers die onvermoeid werken in de achtergrond. De show geeft ons een intieme blik op het leven van deze dansers terwijl ze auditeren voor een van de gewilde plekken in het ensemble van een nieuwe Broadway show. Via krachtige muziek en persoonlijke monologen, delen de karakters hun levensverhalen van hoop, hartenleed, en onwrikbare toewijding tot hun vak. Met muziek van Marvin Hamlisch en teksen bij Edward Kleban, kent “A Chorus Line” tijdloze hits als “One,” “I Hope I Get It,” en “What I Did for Love.”

Deze productie kent een getalenteerde cast performers die allemaal hun eigen authenticiteit en unieke energie in hun rol weten te leggen. Geregisseerd door Sara Watts, en gechoreografeerd door Annick Huizinga en Yaël Sarioa, beloofd deze productie van “A Chorus Line” ruimte te geven aan nieuwe interpretaties van het materiaal terwijl er ere gedaan wordt aan het geweldige origineel. Tickets voor “A Chorus Line” zijn nu verkrijgbaar via heaproductions.nl/chorusline.

Happily Ever After brengt al sinds 2020 musicalproducties van hoge kwaliteit op het Nederlandse toneel. Onze missie is om het culturele landschap van onze lokale community te verrijken door het produceren en uitvoeren van hoge kwaliteit Engels gesproken musicals, uitgevoerd in zijn originele taal.

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025