Musicalnieuws.nl

Mamma Mia! The Party: Een Grieks feestje in Rotterdam

Van het moment dat je de Schiecentrale in Rotterdam binnenstapt, word je meegezogen in de Griekse sferen. Mamma Mia! The Party is meer dan alleen een diner-show; het is een interactieve ervaring die je hart sneller laat kloppen.

De cast straalt een energie uit die aanstekelijk werkt op het publiek. De acteurs zijn grappig en ook vocaal erg sterk. Het viergangendiner is een feest op zich. De gerechten zijn heerlijk en ook visueel aantrekkelijk. Tussen de gangen door worden de meest iconische ABBA-nummers ten gehore gebracht. De combinatie van lekker eten en geweldige muziek zorgt voor een onvergetelijke avond.

Tussen deze goed verzorgde gerechten door speelt de cast een verhaal over de restaurant eigenaar Nikos (Horace Cohen) met zijn vrouw Kate (Anouk Maas). Dochter Konstantina (Belle Zimmerman) heeft relatie met Adam (Kaj van der Voort), maar Nikos zou Konstatina liever met iemand anders zien. Ondertussen gaat er in de keuken van alles mis en zoekt de kokkin (Jeannine La Rose) de monteur (Roman Brasser) op grappige wijze. Tijdens het verhaal worden er vele liedjes gezongen en vooral de dames geven geweldige vocale visitekaartjes af.

Na het diner gaat het feest verder met een spetterende afterparty. De grootste hits van ABBA worden nog eens ten gehore gebracht, waardoor je nog lang na de show in de feeststemming blijft.

Mamma Mia! The Party is een aanrader vooral voor alle ABBA-fans en iedereen die houdt van een goed feest. De combinatie van live muziek, lekker eten en een interactieve show zorgt voor een onvergetelijke avond. De cast is geweldig, de sfeer is aanstekelijk en de muziek van ABBA is tijdloos.

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025