Musicalnieuws.nl

Musicalgroep The Cast zoekt mankracht

Voor de nieuwe productie Wat Zien Ik?! Zoekt de musicalvereniging uit Castricum nog nieuwe leden. Ze hebben vooral mannen nodig om hun nieuwe show naar een volgend niveau te tillen. Uiteraard is iedereen welkom om een keer te komen kijken. Ze zoeken vooral naar mensen die houden van zingen, acteren en een knaller van een show neerzetten. Een goede dosis verenigingsgevoel is een mooie bonus.

Wat Zien Ik?! Gaat over Blonde Greet en ‘Zij van boven’ Nel. Zij wonen en werken op de Amsterdamse Wallen van de jaren '60. Waar Nel gelooft in de liefde maar steeds de verkeerde keuzes maakt, is Greet het vertrouwen in mannen allang verloren. Wanneer Greet de zoveelste, vervelende klant buiten zet, loopt Greet haar zoveelste blauwe oog op van haar vriend Sjaak. Greet verandert van mening wanneer ze Piet ontmoet in Café 't Mandje. Ze wordt tot over haar oren verliefd. Dit gevoel van echte liefde gunt zij haar beste vriendin ook. Daarom besluit ze een contactadvertentie in de krant te zetten voor Nel. Dan verschijnt de Brabantse Bert en begint ook haar liefdesverhaal.

Wat Zien Ik?! is een heerlijke, Amsterdamse komedie met een bonte stoet aan klanten, dames van lichte zeden en kleurrijke stadsmensen. Musicalgroep The Cast repeteert op woensdagavond in Castricum. De voorstellingen vinden plaats op 6 en 7 juni 2025 in Beverwijk. Mail voor meer informatie en aanmelden naar info@thecast.nl of kijk op www.thecast.nl.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025