Musicalnieuws.nl

Op Cinderella van Happy Ever After Productions wordt niet alleen de prins verliefd

Het is alweer 2 maanden geleden dat wij de show zagen, want Happy Ever After Productions bracht in maart de sprookjesmusical Cinderella tot leven in het Zonnehuis in Amsterdam. De bezoekers waren unaniem enthousiast.

Cinderella van Rodgers + Hammerstein is de nieuwe Broadway-bewerking van de klassieke musical. Deze eigentijdse versie van het klassieke verhaal bevat de meest geliefde nummers van Rodgers & Hammerstein, zoals bijvoorbeeld 'In My Own Little Corner'.

Natalie Bommelé als (Cinder)Ella is niet alleen een prachtige verschijning, maar haar stem is ook betoverend mooi. Echt geweldige Cinderella.
Naast Natalie zagen wij Brittany Sanders die net zoals wij van haar gewend zijn, de sterren van de hemel speelt en zingt!

Maar ook de complimenten voor de overige cast. zij slaagden erin om het bekende verhaal op een originele en frisse manier te brengen.

Happy Ever After Productions is een theatergezelschap dat gespecialiseerd is in het brengen van sprookjesmusicals voor jong en oud. Het gezelschap heeft een repertoire van diverse bekende sprookjes, die op een originele en eigentijdse manier worden gebracht. Happy Ever After Productions heeft als doel om het publiek te laten meevoeren in een magische wereld vol zang, dans en avontuur.


Kijk HIER voor ons fotoverslag

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025