Musicalnieuws.nl

Rob Kemps het theater in met Hemel op aarde

Rob Kemps maakt volgend jaar zijn theaterdebuut met de solovoorstelling Hemel op aarde. De voorstelling, over zijn fascinatie voor de Parijse begraafplaats Père-Lachaise, is vanaf januari 2025 door het hele land te zien. “Natuurlijk heb ik al heel veel mooie dingen mogen doen, maar dat ik in 2025 in zulke prachtige theaters mag staan is waar ik als kleine jongen al van droomde. Wat een avontuur!”

Als 24-jarige woonde Rob in Parijs. Dagelijks bezocht hij het kerkhof en bracht hij er talloze uren door. Hij verdiepte zich in de levensverhalen van de ‘bewoners’. Van beroemdheden als Edith Piaf en Jim Morrisson, maar ook van de talloze onbekenden: van de uitvinder van de moonwalk tot de schrijver die dagelijks zijn kreeft uitliet.
 
In Hemel op aarde vertelt Rob Kemps een persoonlijk verhaal over hoe een jongen uit het Brabantse Best zijn hart verloor aan de Parijse begraafplaats en in Père-Lachaise zijn hemel op aarde vond. De voorstelling wordt geregisseerd door Diederik van Vleuten en gaat donderdag 13 februari 2025 in première in Theater aan de Parade, Den Bosch.

De kaartverkoop is nu gestart op www.robkemps.nl, waar ook het hele tourschema te vinden is.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025