Musicalnieuws.nl

Ron van Zalmsaus & Mevrouw Rijnink zijn Met z'n drieën hilarisch

Ron van Zalmsaus, Mevrouw Rijnink en nog iemand komen naar je toe deze zomer! Althans, als je in Utrecht of Amsterdam woont. Anders moet je naar de parade in Utrecht of Amsterdam toe, want daar komen ze naartoe.

Tom van Kalmthout, Bart Rijnink en Rory Ronde spelen live oude en nieuwe liedjes. Een liedjesprogramma dat het volgens de advertentie het midden houdt tussen klassieke kleinkunst en trapbeatdrillrap.

Geef Tom een microfoon en er volgt een spraakwaterval van woorden, veel onzin maar alles is even hilarisch. Als de helft van het duo Rundfunk heeft hij al zijn rapkwaliteiten kunnen laten horen en zien, maar als Ron van Zalmsaus kan hij zich helemaal in uitleven.

Volgens zijn eigen Instagram is Ron van Zalmsaus, het rapfenomeen waar zo weinig om te doen is geweest, maakt zijn niet per se langverwachte livedebuut. Laaf je aan een voorstelling voor de blowende puber én de pretentieuze schoonpa. Dik in, dein mee en droom weg bij nieuwe, nu nog onbekende hits en bij oude hits die al bewezen hebben onbekend te blijven.

Met de prachtige stem van de uiterst muzikale Bart Rijnink en de bas-akkoorden van Rory Ronde is het een voorstelling die je echt niet mag missen. Aan het einde van de voorstelling denk je alleen: NU AL AFGELOPEN!?! IK WIL MEER!!!

Daarom ga dit vandaag nog zien in Utrecht en anders in Amsterdam op 22 t/m 27 augustus

Volg ze ook instagram en spotify

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025